20 Ocak 2008 Pazar

Kolay Yaş Pasta Tarifimiz


Hoşgeldiniz pasta sevenleri sizlere yine güzel bir pasta tarifi vermekten dolayı onur duyarız. Bugünkü tarifimizle birlikte sizlere kolay yaş pasta tarifi nasıl yapılır aşama aşama anlatacağız. Umarım Kolay yaş pasta tarifini sever ve sevdiklerinize özenle sunarsınız.

Gerekli Malzemeler

Kakaolu Hazır Kek
Krema
Krem Şanti
Bir paket Süt
Kakaolu süt (1/4)
Hazırlanışı

Kekleri ayırın. Ardından alta gelecek olan keki borcama alınız. Sonrasında kek parçalarımızın ikisini de kakolu şekerli süt ile heryerine dağılacak şekilde ıslatmalıyız. Elimizde bulunan hazır kremayı ve şantiyi ayrı ayrı hazırladıktan sonra iyice çırparak karıştıralım. Krema karışımını biraz dinlendirdikten sonra kekin üzerine sürün ve araya çikolata parçacıkları serpin(Bayramlardan kalmış yaprak çikolata parçacıklarını kırabilirsiniz) üzerine diğer keki yerleştirin ve kalan kremayı üzerine sürün. üst kısmına istediğiniz şekilde süsledikten sonra en az bir buçuk saat buzdolabında beklettikten sonra servise hazır.

Afiyetle yiyiniz

5 yorum:

Adsız dedi ki...

aslında güzel görünüyor ama malzemeleri daha açık yazabilirdiniz!! bişi sorcam hazır kakaolu kek almak yerine kendimiz yapabilirmiyi keki... emeği geçen kişilere tşkr ederiz

Adsız dedi ki...

daha ne kadar açık olacak canım yeterınce acık ve net ve gayet basıt paylaşım ıcın tesekkurler sevgılım yemek konusunda bna guvenmıyo bakalım yapınca yorumu ne olucak :) eee unutmamak lazımkı en cok aşçı erkeklerden cıkıyo :)

Adsız dedi ki...

krema yerine puding de kullanabiliriz herhalde canım şimdi yapmak istedi ve evde krema yok...

Adsız dedi ki...

krema yerine puding de kullanabiliriz sanırım... valla çok kolay görünüyor bugün ben de deneyeceğim... emeği geçen herkese teşekkürler...

Adsız dedi ki...

çok kolaymıişşşşşşşşşşşşşşş

Yemek Tarifleri Kurabiye Tarifleri Yemek Oyunları >